Esittely

 

Heippa, mun nimi on Amanda! Onpa ihanaa, että olet löytänyt tänne. En (vielä) tunne sinua, mutta tiedän, että meidän yhteinen tekijä on rakkaus tanssiin ja twerkkaamiseen. Veikkaan, että tulit tänne löytääksesi sopivat twerk-shortsit tanssitunneille tai -esitykseen. Olet oikeassa paikassa, lämpimästi tervetuloa!

Twerkin opettajana ja harrastajana olen huomannut shortseilla kaksi tärkeää kriteeriä, joita jokainen tanssija arvostaa: hyvä istuvuus ja materiaali, joka antaa twerkkaajan pepun heilua vapaasti. Vuosia sitten aloittaessani twerk- harrastuksen, tällaisia shortseja ei saanut mistään. Niinpä päätin valmistaa shortsit itse, sillä olenhan koulutukseltani pukuompelija ja vaatetussuunnittelija. Uusien shortsimallien suunnittelussa otan aina huomioon nämä kaksi tärkeää kriteeriä, mutta sen lisäksi twerk-shortsien täytyy tietysti näyttää hyvältä ja olla laadukkaat sekä kestävät.

Manda Movement Wearin tarina on alkanut Turussa marraskuussa 2018. Ensimmäinen shortsimalli oli lyhytlahkeinen Basic Booty ja vähitellen valikoima on kasvanut neljään eri shortsimalliin ja sen variaatioihin. Myös väri- sekä materiaalivalikoima on laaja ja valikoimaan kuuluu myös polvisukat sekä hiusdonitsit. Manda Movement Wearin myötä tanssijoilla on nyt monipuolinen valikoima erityisesti twerkkaukseen suunniteltuja ja vastuullisesti tuotettuja shortseja sekä asusteita.

Vastuullisuus

Haluan pitää Manda Movement Wearin tuotantoketjun ja toiminnan läpinäkyvänä. 

  • Tuotteet kaavoitetaan ja ommellaan Suomessa
  • Kankaat tulevat Italiasta ja kuosit painetaan Iso-Britanniassa
  • Hiusdonitsit valmistetaan shortsien ylijäämäkankaista
  • Pienimmät kangastilkut lahjoitetaan esimerkiksi päiväkoteihin askartelutarvikkeiksi
  • Polvisukat valmistetaan Orivedellä
  • Tuotteiden pakkaamiseen käytetään kierrätettäviä, pahvisia ja paperisia materiaaleja
  • Turkulaiset valokuvaajat ovat ottaneet kaikki verkkokaupan kuvat ja kuvissa esiintyy twerk-harrastajia
  • Verkkokaupan raikkaan ulkoasun on suunnitellut Pouta Creativen Ilona Poutanen