Koko-opas

Mukavat, istuvat ja kivan näköiset vaatteet antavat hyvän fiiliksen ja itsevarman olon. Vaatteet eivät kuitenkaan määrittele sitä, kuinka taitava tanssija olet. Tärkeintä on, että pukeudut tanssitunneille niin kuin sinä haluat. Koko- ja malliopas auttavat sinua löytämään sopivat shortsit twerk-tunneille. Mallioppaan avulla pääset pohtimaan, millaisissa shortseissa viihdyt ja koko-oppaan avulla löydät oikean koon.

Jos sinulla on kysyttävää shortsimalleista tai mittataulukosta, ota yhteyttä sähköpostitse.

 

Mitat

MittataulukkoRinnanympärys mitataan rinnan korkeimmasta kohdasta ja lantionleveys lantion leveimmästä kohdasta. Tarkista, että mittanauha kulkee suoraan vaakatasossa.

Jos olet kokojen välissä, voit valita koon makusi mukaan. Valitse pienempi koko, jos pidät napakammasta istuvuudesta. Jos väljempi istuvuus on enemmän makuusi, ota suurempi koko.

 

Malliopas

Bikini Booty

Bikini Booty on pakarat paljastava shortsimalli.

Hipster Booty

Pepun mallista riippuen Hipster Booty jättää pakaroiden alaosaa enemmän tai vähemmän näkyviin. Imarteleva leikkaus korostaa peppua.

Basic Booty

Lyhytlahkeinen Basic Booty on sopiva valinta, kun haluaa twerkata paljastamatta pakaroita.

Bike Booty

Pyöräilyshortsit sopivat twerkkaajille, mutta myös muille tanssinharrastajille. Bike Bootyt voi pukea myös kaupungille!

Vyötäröltä cropatun topin malli on suunniteltu sekä dekolteen että kainaloiden alueelta huolellisesti niin, ettei urheiluliivit vilku topin alta.